Barnpassning

Det är inte alltid lätt att hantera livets ibland stressiga tillvaro som förälder. Vi avlastar dig samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med våra omtänksamma och erfarna barnpedagoger.

Våra omtänksamma barnpedagoger har alla erfarenhet av barnpassning och tar med stort engagemang hand om era barn under önskad tid. Barnpedagogerna kan exempelvis hämta barnen från dagis eller skolan och ser till att skapa en givande, rolig och trygg stund tillsammans dina barn. Barnpedagogerna kan laga mellanmål och ordnar så att barnen är mätta och glada när ni kommer hem. Har barnen läxor eller liknande att göra hjälper
pedagogen även till med detta.


Alla våra barnpedagoger har genomgått en genomgripande rekryteringsprocess där en rad egenskaper har kontrollerats för att bevisa lämpligheten och kompetensen hos varje individ. I samma process verifieras även alla pedagoger mot polisens brottsregister, för att vi ska vara helt säkra på att vi anställer rätt personer. Dessutom är barnpedagogen försäkrad utifall något exempelvis skulle gå sönder under tiden hos er.

Och glöm inte att som kund hos oss har ni alltid har möjligheten att byta ut barnpedagogen om ni mot förmodan inte skulle vara helt nöjda. Något som givetvis är kostnadsfritt. Det är en del av vår unika nöjdhetsgaranti. Och självfallet betalar ni inget för hjälp som ni inte har varit nöjda med. Vi tror på hög service och kvalitet bland våra tjänster och går ett steg längre för att tillmötesgå det.

Vänligen notera att varje barnpassningstillfälle uppgår till minimum 2.5 timmar.

Alla våra barnpedagoger genomgår
 en särskild utbildning inom Barnolycksfall & Första Hjälpen, läs mer på www.forstahjalpen.se

Hur går det till?

När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom era behov och krav för att skapa ett personligt upplägg. Baserat på detta matchar vi en av våra barnpedagoger med er och bestämmer en tidpunkt för ert första möte. Känns allting bra från båda sidor påbörjar barnpedagogen sin tid hos er därefter.

För att kunna genomföra en så bra matchning som möjligt ber vi er kontakta oss i god tid, gärna ca 1-2 veckor innan ni önskar påbörja barnpassningen.

Kontakta oss för mer information eller en förfrågan.

- Klicka här för att kika på våra priser

Barnpassning

I en aktiv och hektisk vardag behöver man ibland avlastning. Vi hjälper er samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med våra erfarna barnpedagoger.

Läxhjälp och studiehjälp

Oavsett vad man behöver hjälp med och vilka svårigheter man upplever så bidrar våra studiepedagoger med sitt stöd och kunnande för att utveckla förmågan och potentialen som alla besitter.

Företag och Skolor

För företag, skolor och andra organisationer erbjuder vi skräddarsydda lösningar utifrån verksamhetens behov. Vi har ett av Sveriges största personalpooler med olika kompetensprofiler och kan hjälpa till även med kort varsel.

Kontakta oss

På Akademisk Omtanke vet vi att alla familjer och individer har sina specifika behov & förutsättningar. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Hjärtligt välkommen till ett av Sveriges största barnpassnings- och läxhjälpsföretag!

Om oss »

Varje dag gör våra drygt 400 barnvakter & läxhjälpare sitt allra yttersta för att hjälpa
hundratals nöjda barnfamiljer och skolelever runtom i Sverige.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer
om hur vi kan underlätta även er vardag!