Jobba hos Akademisk Omtanke

Jobba med barn & ungdomar hos Akademisk Omtanke AB

Akademisk Omtanke letar löpande efter duktiga medarbetare som har det där lilla extra och som vill arbeta med läxhjälp eller barnpassning.

Arbetet är flexibelt och är oftast förlagt på eftermiddagar och tidiga kvällar. Du får möjlighet till ett utvecklande och meningsfullt extrajobb samtidigt som det sticker ut på ditt CV.

Som läxhjälpare hjälper du barn & ungdomar på grundskole- och/eller gymnasienivå att öka motivationen och höja betygen. Det är viktigt att du som söker verkligen känner ett stort engagemang för att hjälpa yngre personer som behöver stöd inom skolans olika ämnen.

Som barnvakt har du hand om barn mellan 0-12 år (åldern hos barnen du har hand om beror på dina tidigare erfarenheter samt kompetensnivå). Som person ska du vara ansvarsfull och känna ett stort engagemang för att jobba med barn. Vi ser personligheten & personliga egenskaper som ytterst viktiga faktorer, men det är givetvis även viktigt att du i någon form har erfarenhet av barn.

Under höstterminen 2020 söker vi flera nya läxhjälpare och barnvakter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobba med barn & ungdomar hos Akademisk Omtanke AB

Lämna in en ansökan genom att skicka ditt CV och personliga brev till oss. Vi ser gärna att du som ansöker som Studiepedagog (läxhjälpare) även skickar in ditt betygsutdrag (gymnasiebetyg samt eventuella högskolebetyg).

I ämnesraden skall du skriva om du söker som Studiepedagog (läxhjälpare) eller Barnpedagog (barnvakt) samt din bostadsort.

Skicka din ansökan till: rekrytering@akademiskomtanke.se

Vi ser fram emot din ansökan och tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Barnpassning

I en aktiv och hektisk vardag behöver man ibland avlastning. Vi hjälper er samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med våra erfarna barnpedagoger.

Läxhjälp och studiehjälp

Oavsett vad man behöver hjälp med och vilka svårigheter man upplever så bidrar våra studiepedagoger med sitt stöd och kunnande för att utveckla förmågan och potentialen som alla besitter.

Företag och Skolor

För företag, skolor och andra organisationer erbjuder vi skräddarsydda lösningar utifrån verksamhetens behov. Vi har ett av Sveriges största personalpooler med olika kompetensprofiler och kan hjälpa till även med kort varsel.

Kontakta oss

På Akademisk Omtanke vet vi att alla familjer och individer har sina specifika behov & förutsättningar. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Hjärtligt välkommen till ett av Sveriges största barnpassnings- och läxhjälpsföretag!

Om oss »

Varje dag gör våra drygt 400 barnvakter & läxhjälpare sitt allra yttersta för att hjälpa
hundratals nöjda barnfamiljer och skolelever runtom i Sverige.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer
om hur vi kan underlätta även er vardag!