Läx- och studiehjälp

Grundskola & Gymnasium

I det hektiska familjelivet finns inte alltid tiden, eller den kunskap och pedagogiska förmåga som krävs för att hjälpa sina barn i skolarbetet. Med vår tjänst kan barnen sitta i lugn och ro tillsammans med våra duktiga studiepedagoger och verkligen få det stöd som krävs för att nå sina mål.

Alla barn & ungdomar är olika, med olika kunskaps- och ambitionsnivå. Vi anpassar oss alltid efter eleven och ser till att det blir både en givande och rolig stund, där fokus ligger på det satta målet.

In genom ena örat, och ut genom det andra? Inte med oss. Vi försöker alltid att arbeta långsiktigt och ser till att barnen tar in kunskapen på ett hållbart vis, bland annat genom att lära ut en så god studieteknik som möjligt. Det vinner alla parter på. 

Vi har en väldigt stor kunskapsmässig bredd bland pedagogerna, vilket betyder att oavsett vilka ämnen ni behöver hjälp med så har vi studiepedagogen för er. Men det finns även en rad gemensamma nämnare för våra studiepedagoger. Den höga ämneskunskapen, deras brinnande engagemang och pedagogiska förmåga är några egenskaper som de alla delar. Våra pedagoger är även väldigt uppskattade då de inte enbart hjälper barnen mot bättre resultat, utan även fungerar som en mentor och förebild.

Som kund hos oss har ni alltid har möjligheten att byta ut studiepedagogen om ni mot förmodan inte skulle vara helt nöjda. Något som givetvis är kostnadsfritt. Det är en del av vår unika nöjdhetsgaranti. Och självfallet betalar ni inget för hjälp som ni inte har varit nöjda med. Vi tror på hög service och kvalitet bland våra tjänster och går ett steg längre för att tillmötesgå det.

Hur går det till?

När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom era behov och krav för att skapa ett personligt upplägg. Vid nästa steg matchar vi en av våra studiepedagoger med er kravprofil och bestämmer en tidpunkt för ert första möte. Känns allting bra från båda sidor påbörjas läxhjälpen direkt därefter.

För att kunna genomföra en så bra matchning som möjligt ber vi er kontakta oss i god tid, gärna ca 1-2 veckor innan ni önskar påbörja läxhjälpen.

Kontakta oss för mer information eller en förfrågan.

- Klicka här för att kika på våra priser

Barnpassning

I en aktiv och hektisk vardag behöver man ibland avlastning. Vi hjälper er samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med våra erfarna barnpedagoger.

Läxhjälp och studiehjälp

Oavsett vad man behöver hjälp med och vilka svårigheter man upplever så bidrar våra studiepedagoger med sitt stöd och kunnande för att utveckla förmågan och potentialen som alla besitter.

Företag och Skolor

För företag, skolor och andra organisationer erbjuder vi skräddarsydda lösningar utifrån verksamhetens behov. Vi har ett av Sveriges största personalpooler med olika kompetensprofiler och kan hjälpa till även med kort varsel.

Kontakta oss

På Akademisk Omtanke vet vi att alla familjer och individer har sina specifika behov & förutsättningar. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Hjärtligt välkommen till ett av Sveriges största barnpassnings- och läxhjälpsföretag!

Om oss »

Varje dag gör våra drygt 400 barnvakter & läxhjälpare sitt allra yttersta för att hjälpa
hundratals nöjda barnfamiljer och skolelever runtom i Sverige.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer
om hur vi kan underlätta även er vardag!