Om oss

Vi på Akademisk Omtanke har sedan starten aktivt arbetat för att underlätta tillvaron för barnfamiljer och för att hjälpa skolungdomar mot sina mål. Våra omkring 400 pedagoger ger varje dag stöd och hjälp till hundratals nöjda barnfamiljer och individer runtom Sverige som vi har förmånen att bistå med alltifrån barnpassning till hjälp med förberedelser inför nationella prov.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö där vår personal ser fram emot att få lyssna till just ert behov och era önskemål, för att ordna precis den hjälp som ni vill ha.

Under årens lopp har vi nämligen lärt oss att alla familjer och individer har sina unika & specifika förutsättningar, en lärdom som lagt grunden till våra tjänster och hur vi arbetar. Och just sättet vi arbetar på skiljer sig från de flesta företag. Det är något som våra kunder vet, att allt vi gör - det gör vi med omtanke.


Akademisk Omtanke stödjer Barncancerfonden
i deras livsviktiga arbete!

Att vara kund hos oss innebär en rad fördelar, däribland:

Nöjdhetsgaranti
Skulle ni mot förmodan, och av vilken som helst anledning, inte vara nöjda med er Barnpedagog eller Studiepedagog så byter vi ut henne eller honom kostnadsfritt. Givetvis betalar ni heller inget för hjälp som ni eventuellt inte har varit nöjda med!

Betryggande försäkringar
Ni omfattas av våra betryggande försäkringar utifall något till exempel skulle gå sönder under tiden pedagogen är hos er. Vårt försäkringsbolag är IF.

Regelbunden uppföljning
Genom vårt smidiga kundsystem kan du som förälder alltid följa dina barns utveckling och se vad pedagogen har utfört tillsammans med barnen under tiden ni har fått hjälp. Du loggar enkelt in via hemsidan och kan där följa hjälpen ni får och få feedback på barnens framsteg.

Vi anställer bara de bästa
Våra pedagoger har alla genomgått en genomgripande rekryteringsprocess för att säkerställa att bland annat deras erfarenheter, kunskapsnivå, pedagogiska förmåga samt personliga egenskaper är i enlighet med våra höga krav.

Omfattande bakgrundskontroll
Alla anställda verifieras mot polisens brottsregister, för att vi ska vara helt säkra på att vi anställer rätt personer samtidigt som deras referenser noga kontrolleras.

Barnpassning

I en aktiv och hektisk vardag behöver man ibland avlastning. Vi hjälper er samtidigt som barnen får en rolig och trygg stund tillsammans med våra erfarna barnpedagoger.

Läxhjälp och studiehjälp

Oavsett vad man behöver hjälp med och vilka svårigheter man upplever så bidrar våra studiepedagoger med sitt stöd och kunnande för att utveckla förmågan och potentialen som alla besitter.

Företag och Skolor

För företag, skolor och andra organisationer erbjuder vi skräddarsydda lösningar utifrån verksamhetens behov. Vi har ett av Sveriges största personalpooler med olika kompetensprofiler och kan hjälpa till även med kort varsel.

Kontakta oss

På Akademisk Omtanke vet vi att alla familjer och individer har sina specifika behov & förutsättningar. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Hjärtligt välkommen till ett av Sveriges största barnpassnings- och läxhjälpsföretag!

Om oss »

Varje dag gör våra drygt 400 barnvakter & läxhjälpare sitt allra yttersta för att hjälpa
hundratals nöjda barnfamiljer och skolelever runtom i Sverige.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer
om hur vi kan underlätta även er vardag!